Om ejerforeningen

Ejerforeningen blev stiftet 18. juli 1973. Ejendommen er fra 1937 og består af 263 ejerlejligheder. Ejendommen går til 3. sal og består primært af 2 værelseslejligheder. Hovedparten af lejlighederne har altan, og stuelejlighederne på Nattergalevej har brugsret til have.
Bag ejendommen er der et fællesareal med grillpladser, havemøbler, hængekøjer, gyngestativ og trampolin. Endvidere er der et antal cykelskure, som beboerne har mulighed for at leje. Kontakt venligst bestyrelsen, hvis du ønsker at komme på venteliste.
I kælderarealerne er der tørrekældre, varmemesterkontor (Nattergalevej 70, kld.) og vaskekælder (Nattergalevej 72, kld.).
Nogle af tørrekælderne er fælles - andre kan lejes af beboerne. Kontakt venligst bestyrelsen, hvis du ønsker at komme på venteliste.

Vaskekælderen har 5 vaskemaskiner, 2 tørretumblere, centrifuge og strygerulle. Vasketid bestilles på et vaskesystem i vaskekælderen eller over Internettet. Betaling for vask foregår sammen med fællesudgifterne. Man skal have udleveret en vasketag, som administreres af bestyrelsen.
Med bestyrelsens tilladelse er det lovligt at holde huskat.
Ejendommen holder en sommerfest hvert år i forbindelse med en fælles arbejdsdag. Arbejdsdagen bruges på at iværksætte gode forslag i stil med køb af nye havemøbler, opsætning af gyngestativ og lignende.
Ejendommen har en vicevært/gårdmand ansat.
Ejendommen har affaldssortering i kategorierne husholdning, glas, haveaffald, storskrald, pap, papir, elektronik og miljøaffald.